Over ons

Ons bedrijf, Mensink Computers, is opgericht door Henri Mensink en is al actief sinds februari 2008. Henri is al vele jaren het vertrouwde gezicht voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze servicepunten omvatten:

IT-producten van topkwaliteit: Wij bieden alleen hoogwaardige IT-producten aan onze klanten. Of het nu gaat om computers, laptops, randapparatuur of andere technologieën, we zorgen ervoor dat onze producten voldoen aan de hoogste standaarden.

Persoonlijke klantenservice: Bij Mensink Computers staat persoonlijke klantenservice voorop. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Ons toegewijde team staat altijd klaar om te luisteren, advies te geven en eventuele problemen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

30-dagen-geld-terug garantie: We streven naar volledige tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden we een 30-dagen-geld-terug garantie op onze producten. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren en ontvang je een volledige terugbetaling.

Hulp op afstand: We begrijpen dat problemen met computers of software soms directe ondersteuning vereisen. Daarom bieden we hulp op afstand aan. Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we op afstand toegang krijgen tot jouw systeem en eventuele problemen snel en efficiënt oplossen. Dit bespaart jou tijd en ongemak.

Bij Mensink Computers streven we ernaar om jou de beste IT-oplossingen en service te bieden. We staan klaar om je te ondersteunen bij al je technologiebehoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

Mensink Computers Wierden
1e Lageveldsweg 4 hal 3
7641 RM Wierden